Dhomat & Suitat

Kryefaqe | Dhomat & Suitat

Dhomat & Suitat

Vilë familjare me pamje nga deti

90 m² | Pamje mali | TV me ekran të sheshtë | WiFi pa pagesë Banjo| private | Izolimi i zërit

Kjo dhomë dyshe përmban një TV me ekran të sheshtë dhe pamje malore. Njësia ka 3 krevate.
Rezervo Tani »
Dhomat & Suitat

Vilë dyshe

45 m² | Ballkon |TV me ekran të sheshtë | Kondicioner | Banjo private | TV me ekran të sheshtë | Izolimi i zërit

Vila ofron ajer te kondicionuar, hyrje private, ballkon me pamje nga deti si dhe banjo private me dush. Njësia ofron 2 krevate.
Rezervo Tani »
Dhomat & Suitat

Vilë me dy dhoma gjumi

90 m² | Ballkon | Kondicioner | TV me ekran të sheshtë | Izolimi i zërit

Vila ka një banjo private, ajër të kondicionuar, një hyrje private, një TV me ekran të sheshtë. Vila ofron mure të papërshkueshëm nga zëri dhe një gardërobë. Vila ka 3 krevate.
Rezervo Tani »
Dhomat & Suitat

Vilë standarde familjare

90 m² |Ballkon | Shiko | Kondicioner | Banjo private | TV me ekran të sheshtë | Izolimi i zërit

Kjo dhomë dyshe një kasafortë dhe një TV. Njësia ka 3 krevate.
Rezervo Tani »
Dhomat & Suitat

Vilë me një dhomë gjumi

45 m² | Ballkon | Shiko | Kondicioner | Banjo private | TV me ekran të sheshtë | Izolimi i zërit

Tai vilë ka një banjo private, ajer te kondicionuar, një hyrje private, një TV me ekran të sheshtë. Vila përmban mure të papërshkueshëm nga zëri dhe një gardërobë. Njësia ka 2 krevate.
Rezervo Tani »
Dhomat & Suitat

Vilë standarde dyshe

45 m²| Ballkon | Shiko | Kondicioner | TV me ekran të sheshtë | Izolimi i zërit

Kjo dhomë dyshe përmban një zonë të shtrojë, një kasafortë dhe një TV. Njësia ofron 2 krevate.
Rezervo Tani »
0%